Efter 26 timmar var jag äntligen framme. Det är synd att det ska ta en sådan tid att ta sig till andra sidan jorden 😃

Resan gick bra. Tåget ned till Kastrup gick i tid och kom fram i tid. Men fick byta tåg i Hässleholm eftersom det jag satt på skulle på service. Kastrup var för övrigt en ganska tråkig flygplats, visserligen får jag skylla mig själv. Gick igenom sista incheckningen till det internationella gaterna för snabbt. Men trodde faktiskt att det skulle finnas något på denna sidan, men nix. Bara rad efter rad med stolar och som tur är ett lite cafe där jag kunde få tag på en sallad

Flygresan i sig var också rätt tråkigt, men hur kul är det egentlig att vara instängt i ett metallrör fler tusen meter över marken. Dock är Norwegian som jag flög med riktigt bekväma. Har flugit med dem förr och det är alltid vänlig personal och bra mat. Kunde dock inte sova så mycket, har åkt på en dunderföskylning som jag fick från min kära mor, som i sin tur plocka upp den hos syrran. Så tack lillasyster kanin för det 😉. Var också omringade av barn och bebisar på alla sidor. Kvinnan bredvid mig tog av sig skor och strumpor!! Hennes fötter var mindre trevliga. Mannen bakom mig ryckte då och då i mitt ryggstöd när han skulle resa på sig och väckte då mig så fort jag lyckats slumra till! Men överlag så gick flygresan OK.

 

Väl framme på Suvarnabhumi (en av flygplatserna i bangkok) flöt allt på väldigt smidigt. Råkade dock ta fel immigrationskontroll så tog lite längre tid än vad det behövde göra. Men när jag väl hamna på rätt ställe flöt det på. Fick min ryggsäck och tog mig iväg för att hitta en taxi.

Det är synd att desto äldre jag blivit ju mer åksjuk har jag blivit. Av någon anledning blir jag extra åksjuk om jag åker bil direkt efter en lång flygresa. Så taxituren var allt annat än trevlig. Men kom fram till mitt Hostel ungefär 10.00 lokal tid, checkade in, låste in värdesaker. Gick runt hörnet till 7eleven och sen stupa jag i säng.

Vaknade upp för någon timme sedan. Hitta en trevlig italienare som bor på samma hostel. Han visade mig närområdet, vi åt en pizza, tog och en öl på en liten gatukrog och nu är jag tillbaka på mitt hostel och skriver. Blev ett långt inlägg detta, tyvärr inga fina bilder idag. Jag har helt enkelt inte orkat ta fram kameran, så ni får en liten halvkass mobilbild på kvällstrafiken i bangkok.